SEDIC-oplossingen voor de chemische en voedingssector

Hoogste kwaliteitsnormen en procestechniek op maat

Zoals koffiebonen niet vergelijkbaar zijn met kunstmest en beide niet vergelijkbaar zijn met plastic pellets, zo zijn ook de oplossingen voor hun optimale verwerking totaal verschillend. Deze industrieën hebben complexe en veeleisende processen die machineontwerpen van de hoogste kwaliteit vereisen. Precies zoals de machines door JÖST en WÖHWA zijn ontworpen en door SEDIC worden geïmplementeerd. SEDIC biedt machines en oplossingen die zijn afgestemd op de bijzonder veeleisende voorschriften in deze industrieën. Altijd met de beste prestaties en betrouwbaarheid.

Eersteklas kwaliteit, veiligheid op het werk en onberispelijke betrouwbaarheid zijn van het allergrootste belang voor onze klanten in de sectoren chemie en voeding. Onze machines zijn gemaakt van roestvrij staal met zeer slijtvaste materialen. De beste keuze voor deze hoge eisen op het gebied van procestechniek.
Ons breed assortiment producten voor bulkverwerking in de voedings- en chemische industrie omvat triltransporteurs, schroefelevatoren, zeefinstallaties en gefluïdiseerde wervelbedden. Alle innovatieve technologieën voor transport, zeving en thermische verwerking.

  • Topkwaliteit
  • Veiligheid op het werk
  • Duurzame en betrouwbare machines
Verwante producten
De groep

SEDIC bvba

Brielstraat 112
9990 Maldegem
België

T: +32 50 65 71 71
E: info@sedic.be

BTW BE0845275420

Volg ons op: